Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Trust Tytan 2.1 Speaker Set

Forbedre lydspillet ditt med Trusts subwoofer- og satellitthøyttalersett.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvert PC-oppsett bør ledsages av et anstendig lydsystem, men generelt sett pleier ikke dette å være tilfelle. Hvorfor? PC-spillere har en tendens til å spille med hodetelefoner for å overdøve viftestøy, i motsetning til konsollspillere som i stedet kan lene seg på TV-lyd for en mer avslappet spillopplevelse. Til dette formål kan jeg innrømme at jeg er en del av gruppen som har hatt det bra med et brukbart PC-høyttalersystem, nemlig Logitechs Z200-innsats. Jeg skal ikke fortelle deg at de er noe spesielt, men med tanke på at jeg vanligvis er en meter eller så unna dem, har de alltid gjort susen for meg. Imidlertid har jeg bestemt meg for at det er på tide å oppgradere lyden når det gjelder PC-en min, og for dette formål har jeg nylig fått fingrene mine i Trusts Tytan 2.1 Speaker Set.

HQ

Denne samlingen av maskinvare består av et tre høyttalersystem med to mindre satellitter og en større subwoofer i tre som virkelig gjør de tunge løftene her. Enheten er enkel å sette opp og krever ganske enkelt at du kobler subwooferen til en stikkontakr, og deretter koble de mindre satellitthøyttalerne opp på steder i nærheten av subwooferen for å skape et grunnleggende omgivende system. Alt som er igjen da er å koble til PC-en din via en 3,5 mm kabel, så er det klart. Det er et alternativ å også legge til en fjernkontroll til systemet, som kan legges til skrivebordet ditt slik at du manuelt kan endre lyd - selv om dette fremstår som en meningsløs funksjon for meg, da du sannsynligvis vil ende opp med å endre volum ved hjelp av en hurtigtast eller noe lignende uansett.

Men poenget er at Tytan-høyttalersystemet er omtrent så plug and play som et høyttalersett kan bli, og for meg er dette en massiv bonus da høyttalere ofte kan overkomplisere seg med all slags lydsjargong og alternativer som egentlig bare er for de ekte lydentusiastene og ikke massene.

Jeg vil si at settet er ganske stort, spesielt subwooferen, noe som kan bli litt av et problem for alle som allerede sliter med plass rundt PC-oppsettet, som jeg gjør. Fortsatt for et sett med høyttalere (som er rimelige for markedet, da høyttalersett kan sette deg tilbake en MASSE penger for de virkelig premiumalternativene), gjør Tytan akkurat det den trenger å gjøre. Som er å gi en god lydopplevelse for folk som sannsynligvis sitter veldig nær den: det er en PC-høyttaler.

Trust Tytan 2.1 Speaker Set
Dette er en annonse:

Lyden er klar og uttalt, både ved høye og lavere volumer. Noen ganger kan den ha problemer med utvasket dialog og stemmer når du ser på film og TV, men for musikk er det mye vanskeligere å legge merke til det samme problemet da vokalen aldri blir druknet. Tytan har også muligheten til å sveive opp eller ned bass, noe som betyr at du kan fikle med den for å passe akkurat det du er ute etter, det være seg en dunkende beat eller en mye mer subtil hørbar opplevelse. Det er verdt å si at Tytan kan håndtere ekstremt høy lyd, men siden det er en PC-høyttaler, er det sannsynligvis ikke det beste alternativet hvis du vil sprenge musikk med maksimalt volum.

Utseendet til settet er også bra i beste fall. Satellitthøyttalerne gir mer plastutseende takket være den blanke finishen, men subwooferen ser mye mer profesjonell og førsteklasses ut, selv om den har en veldig "boksete" konstruksjon som knapt fremstår som den mest slående.

Men for alle som leter etter et dyrere, men likevel rimelig PC-høyttaleralternativ, skiller Tytan seg definitivt ut som en å se etter, da den gjør akkurat det du trenger av et sett med høyttalere til en datamaskin og litt til. Ville det være fint om det støttet HDMI ARC for å gjøre det til en enhet som også kunne brukes til TV-er og konsoller, eller til og med USB eller Bluetooth? Absolutt. Men når det gjelder PC-høyttalere, har Tytan definitivt imponert meg.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content