Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

TSM er Apex Legends Global Series Split 1 Playoffs champs

Laget tok turneringen som ble arrangert i London i helgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne siste helgen så Apex Legends Global Series Split 1 Playoffs blir holdt som en fysisk begivenhet i London. Turneringen satte de beste lagene fra hele verden opp mot hverandre for en andel av en premiepott på $1 million, og nå som turneringen er avsluttet, har vi en vinner å rapportere om.

Etter en tett turnering har TSM blitt kåret til mestere i turneringen, etter bare å ha slått ut NRG Esports, som endte på andreplass, med Acend som klokket inn tredje og XSET som tok fjerde.

Dette resultatet har satt TSM opp som laget å slå på vei inn i den andre delen av sesongen, og har satt TSM i en god posisjon for å delta på World Finals, som sannsynligvis vil finne sted i slutten av 2023.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content