Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

TSM forlater LCS etter 10 år i ligaen

E-sportsorganisasjonen vil flytte til en annen tier 1-region.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at League of Legends Championship Series har møtt sine problemer og problemer de siste årene, med Riot Games sliter med å påberope seg samme interesse og konkurransenivå i den nordamerikanske ligaen som i den europeiske LEC og de mange asiatiske tier one-ligaene.

Mens Riot fortsetter å skape nye initiativer og planer for å få LCS tilbake til kampform, har esportsorganisasjonen TSM bestemt seg for å hoppe skipet, og har nå kunngjort planer om å forlate LCS og flytte til en annen tier XNUMX-region.

Som nevnt i en video med TSMs administrerende direktør Andy Dinh, blir vi ikke fortalt nøyaktig ligaen som TSM ser opp for å bli med, men dette vil sannsynligvis være noe TSM tar sikte på å fullføre når LCS-sesongen 2023 er avsluttet på slutten av sommeren.

League of Legends
TSM

Relaterte teksterLoading next content