Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

TSM forlater Rainbow Six Siege esports-scenen

Organisasjonen oppnådde stor suksess med spillet, men legger det bak seg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er få e-sportorganisasjoner i verden som kan skryte av å være Rainbow Six: Siege Six Invitational World Champions, og en av dem er TSM. Likevel, til tross for suksessen i esports-scenen, har teamet kunngjort at det forlater konkurransedyktige Rainbow Six og vil gjøre en utgang fra konkurransescenen.

Som annonsert på Twitter, uttalte TSM: "I dag tar vi farvel med TSM R6 og Siege Esports. 3 år. 5 trofeer. 1 VM.»

Teamet fortsatte: "Vi kunne aldri ha forestilt oss for mange år siden høydene du ville nå, milepælene du ville treffe og minnene du ville lage.

Vi kan ikke takke dere nok for alltid å legemliggjøre hva det betydde å være en del av den #TSM familien.

Til samfunnet og tidligere spillere som har vært med på denne reisen: takk.

"Dere gjorde alle disse tre utrolige årene mulig. Takk for engasjementet og den urokkelige støtten. Takk for repping den svart-hvite uansett hvor du gikk.

Alt dette kommer etter at TSM ikke klarte å kvalifisere seg til årets Six Invitational, noe som betyr at den for øyeblikket ikke konkurrerer i Montreal om en andel av premiepotten på 3 millioner dollar.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content