Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

TSM- og League of Legends-veteranen Huni legger opp

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esports-verden krever ofte lynraske reflekser og et friskt hode, så vi ser sjelden at noen hevder seg i toppen over flerfoldige år eller i det hele tatt fortsetter med idretten såpass lenge. Derfor har vel mange bare ventet på denne annonseringen.

TSM-veteranen Heo "Huni" Seung-hoon forteller altså at han har bestemt seg for å legge opp etter omtrent 7,5 år i esports-verden. Selv om Seung-hoon har vært ute fra laget en liten stund nå på grunn av håndleddskaden sin kommer nyheten om at han pensjonerer seg helt litt overraskende på siden sør-koreaneren har hjulpet til som trener i mellomtiden. Dette ga tydeligvis ikke nok mersmak til å stoppe han fra å trekke seg helt ut av profesjonell League of Legends-spilling.

League of Legends

Relaterte tekster

0
Halvveis til historie i LEC

Halvveis til historie i LEC

ARTIKKEL. Skrevet av Samuel Lakin

Sesongfinalen er godt i gang, og vi oppsummerer alt som har skjedd og lagene som har utviklet seg fra sommeren og frem til nå, mens de kjemper om å bli de første sesongfinalemestrene noensinne.Loading next content