Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

TyLoo blir ikke med til Boston Major

Grunnet visumproblemer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har versert rykter om at CS:GO-laget TyLoo ikke kommer til å være med på denne månedens Boston Major, og nå har HLTV bekreftet dette, og sagt at det er visumproblemer som er skyld i at det kinesiske laget ikke kommer seg til konkurransen.

Laget har visstnok bekreftet dette til både Eleague og Valve, og et reservelag fra Lilleasia blir nå satt inn. Det virker som det er visumsøknaden til Hansel 'BnTeT' Ferdinand som har blitt avslått, og siden de ikke kunne få tidligere TyLoo-trener Luis 'peacemaker' Tadeu til å steppe inn måtte hele laget trekke seg, ifølge journalisten Jarek 'DeKay' Lewis.

Reservelaget blir kunngjort neste uke. Hva synes du om at TyLoo ikke kan delta?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Epicenter

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content