Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft annonserer Rainbow Six: Siege World Cup

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kveld presenterte Ubisoft noen nye spill og tiltak, og blant disse var det en esportrelatert avsløring. De avslørte nemlig at de går mer ambisiøst til verks med Rainbow Six: Siege, og det betyr at de vil avholde en årlig World Cup i spillet, som starter sommeren 2021.

Traileren viser at konkurransen vil bestå av 20 landslag i selve hovedturneringen, mens 45 land starter med å kjempe i kvalifikasjonsrundene. Esportdirektør Francois-Xavier Daniele sier følgende om World Cup:

"The Rainbox Six World Cup is a new layer of competition of our esports ecosystem and will be the first time we have a country-based competition for our esports title."

Tidligere basketball-spiller Tony Parker blir ambassadør.

Rainbow Six: Siege
Ubisoft

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content