Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft har satt datoen for Six Invitational 2022

Turneringen starter 7. februar og spilles foran et live publikum.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som vi spekulerte i går, har Ubisoft nå løftet gardinen på Six Invitational 2022 og avslørt når den fremste Rainbow Six: Siege-turneringen vil finne sted. Som nevnt i en pressemelding, blir vi fortalt at turneringen vil bli avholdt mellom 7. og 19. februar, og vil til og med inneholde et live publikum for de siste dagene av spillet.

Spesielt vil det være 17-19 februar som vil inneholde et live publikum, med deltakere på vei til Place Bell i Montreal for å fange handlingen som den utfolder seg. Dette vil være første gang Six Invitational har hatt et live publikum siden 2020-turneringen.

Det nøyaktige formatet er som følger:


  • Gruppespill - 7-11 februar

  • Sluttspill del I - 13-15 februar

  • Sluttspill del II og Grand Final - 17-19 februar

Selve arrangementet vil også skryte av en enorm premie på $ 3 millioner, hvorav 20 lag vil kjempe om, og for fans av det viktigste Siege-spillet, som vanlig, vil det neste året med innhold bli avslørt under det vi antar å være den siste (muligens til og med siste) dagen av turneringen.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content