Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: The Ezio Collection

Ubisoft kommenterer glitch-videoen fra Ezio Collection

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke skrev vi om spillsiden Polygons video som viste at noe er galt med Assassin's Creed II-remasteren, der vi i tillegg til en del klønete klatring også fikk se en såkalt NPC (ikke-spillbar figur) som så veldig rar ut.

Det kan virke som om videoen ikke nødvendigvis er så konkluderende som først antatt, i hvert fall ikke med tanke på NPCen. En Youtuber som kaller seg SupJamChan har laget en video som forklarer hvorfor Polygon (og vi som dekket saken) tok feil.

Disse ikke-spillbare figurene er nemlig tilfeldig generert, noe som forklarer hvorfor vi ikke så ham i vår egen testing av spillet. Han trekker også frem hvordan parkour-feilen er en gammel feil som aldri har blitt fikset, altså ikke noe nytt i Assassin's Creed: The Ezio Collection.

En talsperson fra Ubisoft har kommentert saken til Kotaku, og der bekreftes det at NPCene er tilfeldig generert:

"The NPC in question only appears in Sequence 1, Memory 1 in Assassin's Creed 2 and is randomly generated, appearing infrequently. The graphics issue does not affect the core gameplay of Assassin's Creed The Ezio Collection."

"Overall, Assassin's Creed The Ezio Collection has been well-received by fans and newcomers to the franchise alike. Here at Ubisoft, we've been happy to read all the great feedback from gamers as they've stepped back in time to relive the adventures of our beloved Ezio."

Dette betyr at du sannsynligvis ikke vil møte på den litt rare fyren i samme sekvens som Polygon gjorde, men han kan fortsatt dukke opp hvor som helst, når som helst. Det er jo litt spennende.

Assassin's Creed: The Ezio Collection

Relaterte tekster

3
Assassin's Creed: The Ezio CollectionScore

Assassin's Creed: The Ezio Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Ubisoft droppet et nytt Assassin's Creed-spill i år, og i stedet har de prøvd å pusse opp de tre spillene med Ezio i hovedrollen. Vi har testet...

0
Masse gameplay fra The Ezio Collection

Masse gameplay fra The Ezio Collection

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Assassin's Creed: The Ezio Collection ble nettopp sluppet, og vi har allerede rukket å spille en god del av de tre spillene i samlingen. Vi har naturligvis tatt opp litt...Loading next content