Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Skull and Bones

Ubisoft lover fire etterlengtede spill før april 2023

Både et nytt Assassin's Creed, Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope og Skull & Bones følger tidsskjemaet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En rekke spillselskaper har allerede offentliggjort noen ganske imponerende salgstall for de siste månedene av 2021, og i kveld var det endelig Ubisoft sin tur som i tillegg hadde interessante nyheter om fremtiden.

Noen eksempler på sistnevnte er at både Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Skull & Bones og "noen andre spennende spill" visstnok fortsatt skal ligge an til å lanseres før 1. april 2023. Akkurat Skull & Bones vil nok overraske mange siden spillet sin utvikling mildt sagt har vært rotete, men Ubisoft hevder at arbeidet med det nå multiplayer/samarbeids-fokuserte spillet går langt bedre.

På toppen av det hele fikk selskapet spørsmål om det ryktede Assassin's Creed-spillet i den påfølgende spørrerunden, og gjorde da en liten tabbe. For selv om svaret var at de ikke ønsket å kommentere gjorde de rett etter tabben å kalle det kodenavnet Rift, noe som nærmest bekrefter at i alle fall flere av detaljene stemmer.

Skull and Bones

Relaterte teksterLoading next content