Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
For Honor

Ubisoft og ESL lanserer For Honor Hero Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har annonsert For Honor Hero Series, som er en internasjonal turnering i samarbeid med ESL. Den skal starte lørdag 8. juli, og vil dekke alle aktuelle plattformer i både Europa og USA.

Hver uke vil det avholdes konkurranser, og til slutt skal 16 spillere kjempe om førstepremien. Dette skjer i California 12. august, og premiepotten er på 10 000 dollar.

Du kan følge sendingene fra Hero Series på enten Twitch eller YouTube. Sean Charles fra ESL sier følgende i en pressemelding:

"At ESL we are committed to growing the esports landscape and For Honor's competitive ecosystem has been something we've all been looking forward to. With the For Honor Hero Series and the addition of ranked mode, there is a lot in store for future For Honor players."

Interesserte kan registrere seg på turneringens nettside, så hva venter du på?

For Honor
Photo: ESL and Ubisoft

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content