Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft retter ut detaljene på Rainbow Six: Sieges Copenhagen Major

Turneringen vil finne sted fra slutten av april og vil inneholde en premiepott på $750 000.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om rundt en måneds tid finner den første Major i 2023 Rainbow Six: Siege-kalenderen sted. Turneringen skal holdes i København, Danmark, fra 24. april til 7. mai, og vil inneholde en live publikumsfinale fra 5. til 7. mai.

Men med den turneringen nesten her, har Ubisoft nå delt en haug med ekstra detaljer om arrangementet, inkludert den rudimentære tidsplanen, premiepotten, spillestedet og mer.

Den nåværende tidsplanen vil se den første fasen av spillet som starter 24. april og går i tre dager, med dette ser 16 lag som konkurrerer i en gruppebrakett, alt før den andre fasen finner sted mellom 29. april til 3. mai, som vil være en knockout-brakett for å avgjøre de åtte finalistlagene. Etter dette vil det være finalefasen mellom 5.-7.

Ellers blir vi fortalt at arrangementet vil inneholde en premiepott på $ 750 000 og vil bli arrangert på Forum Copenhagen, som er der fans vil strømme til live-delen.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content