Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft slår seg sammen med BLAST for en ny global Rainbow Six Siege-bane

Det vil bli bygget rundt ni unike regioner og vil føre opp til Six Invitational.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har annonsert at de samarbeider med BLAST for å støtte og utvide konkurransescenen for Rainbow Six: Siege fremover. Turneringskretsen, som vil bli kjent som BLAST R6, vil lanseres i løpet av uken 6. mars, og vil bli delt over ni unike regioner, inkludert Europa, Nord-Amerika og Latin-Amerika, og vil inneholde to Majors i forkant av den årlige Six Invitational.

Som nevnt i en pressemelding, blir vi fortalt at Stage 1 vil løpe til mai når årets første Major arrangeres i København. Kretsen vil deretter ta seg opp kort tid etter og løpe til Stage 2 avsluttes i november med en USA-basert Major. Da vil kretsspillet snart ta seg opp igjen, foran februar 2024s Six Invitational, som vil bli avholdt i Brasil.

Selve Majors vil bli delt inn i tre faser, hvor totalt 24 lag vil konkurrere i hver event om en andel av en premiepott på $750 000. Lagene vil bli scoret på sine prestasjoner på Majors, med disse poengene tilskrives om et lag kvalifiserer for Six Invitational.

Når det gjelder hvor du kan se BLAST R6 når den starter neste måned, kan du følge handlingen her.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content