Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft snakker om Rainbow Six-esport i 2018-2020

Har gitt ut detaljer rundt nytt sesongformat.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft forandrer på formatet til esportprogrammet til Rainbow Six (Rainbow Six Pro League) og etter en overgangsperiode kommer det til å være to sesonger per år, fra juni til november, og fra desember til mai. Hver sesong avsluttes med en finale hvor de to beste lagene fra hver region (Europa, Asia-Stillehavet, Nord-Amerika og Latin-Amerika) konkurrerer om en premiepott på 275 000 dollar. I tillegg kommer det til å være to majors hvert år, Six Invitational (500 000 dollar premiepott) i februar, og Six Major (350 000 dollar premiepott) i august. Årets Six Invitational finner sted i Montreal, den 13-18 februar, og Six Paris Major finner sted en eller annen gang i august.

Oppsummering 2018-2019:


  • Pro League Season 7 (overgangsperiode): Mars-mai 2018

  • Pro League Season 8: Juni-November 2018

  • Pro League Season 9: Desember 2018-mai 2019

Challenger League består av to sesonger på tre måneder hvert år, og i tillegg blir det en rekke mindre konkurranser og turneringer, inkludert de som er på DreamHack.

Hva synes du om det nye formatet og Rainbow Six: Siege som en esport?

Rainbow Six: Siege
HQ

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content