Norsk
Gamereactor
esports
XDefiant

Ubisofts administrerende direktør vil at XDefiant skal bli den neste store e-sporten

Yves Guillemot: "Jeg vil gjerne se det som en seriøs esport."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det virker som om Ubisoft har noen veldig store forhåpninger for fremtiden til sitt populære gratis arena-shooter, XDefiant. Administrerende direktør Yves Guillemot har snakket i et intervju om spillet der han nevnte at han tror det er "ingen grense" for hva skytespillet kan være, og at det bør vurderes å bli en "seriøs esport".

Spesielt sa Guillemot, "Vel, bortsett fra at det kontinuerlig blir oppdatert, med forskjellige opplevelser og optimalisert spill, vil jeg gjerne se det som en seriøs esport. Men egentlig, for et spill som dette, er det ingen grenser for fremtiden. Og vi har et fantastisk team som lytter til spillerne våre og kommuniserer med dem, noe som er så avgjørende. Vi har startet sterkt, men det er fortsatt en lang vei å gå, og jeg gleder meg til at vi skal ta utfordringen."

Er du enig i Guillemots uttalelse om at XDefiant kan bli en stor e-sport, eller tror du den har en utfordrende fremtid foran seg?

XDefiant

Relaterte tekster

XDefiantScore

XDefiant

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Ubisofts gratisspill Call of Duty-killer er her, men er den faktisk klar til å ta ned giganten som er Activisions langvarige epos?Loading next content