Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
UFC 3

UFC 3s karrieremodus oppsummert i ny trailer

Nå vil vi selv få påvirke kontrakter, sosiale medier, showkamper og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste årene har EA begynt å ha historiemoduser i sportsspillene sine, og i november kunne selskapet fortelle at neste spill ut er UFC 3. Dagens trailer tar for seg hvordan historien i kampspillet vil bygges opp.

I UFC 3 vil vi nemlig få mer kontroll over markedsføringen av figuren vår. Det er vi som påvirker hvordan kontraktene våre blir, hvilke promoteringer som passer best til din målgruppe, bygge opp stemningen til kampene våre, avtale showkamper, sende ut twittermeldinger, og mye mer. Som traileren viser vil ulike valg raskt utgjøre ganske høye summer, men foreløpig virker det ikke akkurat som FIFAs The Journey, NFLs Longshoot og de andre historiefokuserte modusene. Her er det visst bare i hovedsak å ha kontroll over det som skjer i åttekanten, med noen innslag av sosiale medier.

HQ
UFC 3

Relaterte tekster

1
Her er videoanmeldelsen vår av UFC 3

Her er videoanmeldelsen vår av UFC 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

UFC 3 er ute nå, og det er klart for å denge løs på konkurrentene sine på PS4 og Xbox One. Derfor har vi sluppet UFC-eksperten vår løs i "ringen" med årets tilskudd til...

1
Klokken 16 på GR Live: UFC 3

Klokken 16 på GR Live: UFC 3

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Så har dagen endelig kommet. Tiden er inne for å denge løs på digitale folk inne i en åttekant igjen. Vi snakker selvsagt om lanseringen av UFC 3. EA Sports har lovet...Loading next content