Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Ukens viktigste League of Legends-resultater

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke bød på en god del dramatikk i form av overraskelser og topplag som ble beseiret innen profesjonell League of Legends-spilling. Her gjør vi et forsøk på å oppsummere uken som gikk.

Europeiske LCS

Så langt har G2 Sports i gruppe A og Unicorns of Love i gruppe B vært veldig solide. Forrige uke møtte de to lagene hverandre (slik er reglene i europeiske LCS), og der stakk G2 Sports av med seieren etter komfortable 2-0. De er dermed ubeseiret etter syv kamper.

Videre slo H2K laget Giants 2-0, og de står nå med like mange seire som Unicorns of Love i gruppe B. Forskjellen er at de har ett tap mer, og enhjørningene har en kamp mindre spilt. Roccat og Origen gikk begge på nederlag mot henholdsvis Splyce og Fnatic, og uten en eneste seier er de fortsatt på bunnen av tabellen.

Nord-amerikanske LCS

Etter å ha virket nærmest uslåelige snudde det brått og brutalt for Cloud9. Lørdag tapte de for sterke TSM, etterfulgt av et overraskende tap mot Phoenix1 på søndag. Med åtte seire og to tap ligger de nå likt med TSM.

Som om ikke dette var nok drama for en uke, måtte også FlyQuest notere to tap. Først tapte de overraskende mot Team Dignitas, før de møtte for god motstand fra TSM.

LCK

I en uke der seiersrekker ble brutt og de største lagene ble felt, kunne også kt Rolster notere sitt første tap mot MVP som slo dem 2-0 på selveste valentinerdagen. SK Telecom T1 øynet dermed en mulighet til å ta igjen kt Rolster på tabellen, og med seier over både Samsung Galaxy og Longzhu Gaming ligger de nå likt.

Etter at Longzhu Gaming og Samsung Galaxy tapte sine kamper, har de nå blitt tatt igjen av MVP og de ligger på en delt tredjeplass. BBQ Olivers endte opp på en sjetteplass etter en seier og ett tap forrige uke, men med såpass små marginer kan alt endre seg igjen i løpet av den kommende uken.

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterte teksterLoading next content