Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Ukens viktigste League of Legends-resultater

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste uken har det skjedd mye i esportens verden når det gjelder League of Legends, og her skal vi forsøke å oppsummere resultatene og stillingene i de største ligaene.

Europeiske LCS

G2 Sports fortsetter å dominere i europeiske LCS etter at de slo Origen og tok sin sjette strake seier. Unicorns of Love gjør det godt i gruppen sin, men de har kun fem seiere så langt.

Roccat tapte mot gruppe B-toeren H2K, og står nå med fire seiere og to tap. Misfits ble værende på andreplass i gruppe A etter seier over Splyce, noe som også sørget for at Splyce ble værende som nummer tre i gruppe B. Fnatic sikret seg også en seier forrige uke over Team Vitality.

Nord-amerikanske LCS

FlyQuest møtte Cloud9 og slo dem 2-1, noe som betyr at de fortsatt er ubeseiret etter at de også slo Team Liquid forrige uke. FlyQuest møtte farlig motstand fra Phoenix1 også, men lyktes med å hale i land en 2-1-seier også der.

Andreplassholder TSM slo Team Envy, men takket være tap mot Echo Fox ligger de med samme antall tap og seiere som FlyQuest. Team Dignitas sikret seg imidlertid en veldig viktig seier mot Team Envy, og gikk med det forbi dem på tabellen.

LCK

SK Telecom T1 hadde ingen god uke i LCK, ettersom tapet mot Afreeca Freecs betyr at de ikke lenger ligger likt med kt Rolster, som vant begge deres kamper mot Jin Air GreenWings og Samsung Galaxy. Longzhu Gaming vant begge deres kamper og ligger nå likt med Samsung Galaxy på tredjeplass.

Både Kongdoo Monster og Jin Air GreenWings tapte sine kamper, og det er derfor ingen endring på bunnen av tabellen. Likevel står ROX Tigers i fare for å bli forbigått av GreenWings med mindre de klarer å snu tapsrekken.

Hvilket lag tror du vil gjøre det beste i LoL denne sesongen?

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content