Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: Season Two

Ukens viktigste trailere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tredje episode i andre sesong av The Walking Dead ble sluppet denne uken, og i tillegg til en dødelig fersk anmeldelse kunne vi også vise en trailer fra det høydramatiske zombiespillet. Denne ser du selvfølgelig her:

HQ

Like etterpå kunne Nintendo glede store deler av fansen med å annonsere at Pokémon Omega Ruby og Pokémon Alpha Sapphire skal slippes til den populære Nintendo 3DS.

HQ

Titanfall ble utvidet med det nedlastbare tillegget Expedition, så alle som har forelsket seg i det elleville skytespillet kunne glede seg over å få styre roboter og løpe på vegger i helt nye omgivelser.

HQ

Nettrollespillet Wildstar skal slippes innen kort tid, og utvikler Carbine vil ikke at noen skal glemme akkurat det. Derfor slapp de en av sine underholdende DevSpeak-videoer hvor de denne gangen viser frem raids. Verdt en titt selv om du ikke er noen stor MMO-fan.

HQ

Ubisofts antatte storsuksess Watch Dogs skal også slippes til massene denne måneden, og i uken som var fikk vi det som antageligvis blir den siste videoen får lanseringstraileren er klar. Her får du en lang innføring i hva det vil si å være lovløs hacker i fremtidens Chicago.

HQ

Norske Krillbite Studio kunne glede oss med å fortelle at deres Kickstarter-kampanje har gått så bra at de nå har fått mulighet til å gi ut spillet på Playstation 4. I anledning dette slapp de også en ny gameplay-video som viser hva vi kan forvente oss når vi endelig skal få krabbe rundt i det skumle huset som en to år gammel gutt.

HQ

Wolfenstein: The New Order finnes i butikkene fra og med 20. mai. Spillet viser en alternativ fremtid hvor nazistene vant krigen, og musikksporet til lanseringstraileren burde gi en liten indikasjon på hva dere kan forvente.

HQ

Relaterte tekster

0
Walking Dead 1 og 2-samlinger utsatt

Walking Dead 1 og 2-samlinger utsatt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Opprinnelig skulle de to Walking Dead-samlingene Complete First Season og Complete Second Season funnet veien til butikkhyllene denne fredagen, men slik blir det ikke....

1
Clementine-figur annonsert

Clementine-figur annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne helgen ble New York Comic Con avviklet, og der annonserte Telltale Games en actionfigur (som det jo heter på godt norsk) av Clementine fra den populære The Walking...Loading next content