Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Ultimate Ears Epicboom

Musikk ved bålet på hytta? Ultimate Ears har med Epicboom gitt oss en hendig høyttaler som låter godt. Daniel har testet den.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det finnes en hel rekke bluetooth-høyttalere på markedet til ulike formål. Ultimate Ears har gitt oss flere kandidater via både Megaboom, Hyperboom og Wonderboom, og nå har tiden kommet for Epicboom. Men er den så episk som navnet tilsier?

HQ
Ultimate Ears Epicboom
Store, tydelige knapper foran for volumkontroll.

Først må jeg nevne størrelsen som er svært hendig. Enkel å bære med seg og ved å være kun rundt to kilo tung krever det ikke all verden til planlegging for å ta den med på tur. Med store, tydelige volumknapper i front er den også lett håndterlig for store og små, men kanskje kan det være litt for tilgjengelig for de aller minste. Under en familiesamling ble det et veldig populært leketøy for 3-åringen i gruppa som gjorde at det ble litt varierende lyd på BlimE-sangen, som selvsagt gikk på repeat, under bålbrenningen.

Ellers er den svært solid bygd, og skal ifølge instruksjonene tåle et fall på én meter. Jeg skal innrømme at jeg ufrivillig testet et fall på nærmere to meter, og den overlevde dette helt fint. I tillegg har den IP67-verifisering som gjør den vannavstøtende inntil én meter i ti minutter slik at den fint kan være med ved bassenget. Verdt å merke seg at ladekontakten må være godt lukket igjen for at dette skal gjelde, men det føler jeg sier seg litt selv når det kommer til elektronikk.

Ultimate Ears Epicboom
Hendig bærestropp på baksiden, men ikke av den beste kvaliteten.
Dette er en annonse:

Selv om det hadde vært kjekt kan du ikke bytte ut de største partyboksene med Epicboom, og samtidig forvente like god lyd. Lydkvaliteten er nok hakket dårligere enn disse, men den er fortsatt fullt brukbar til de fleste sammenkomster. På det aller høyeste volumet kan det bli litt dårligere lydkvalitet, men holder du den på rundt 85% som maksimalt vil lyden være klar og god. Du kan også seriekoble den med flere enheter fra Ultimate Ears om du ønsker å dekke større områder.

Det eneste som virkelig ødelegger for dette produktet i mine øyne er prisen, og den ødelegger noe aldeles mye også. I skrivende stund får du høytakeren til 4390,- skinnende blanke norske kroner, og det er minst en tusenlapp, om ikke to, for mye. I den prisklassen er det ikke langt opp til for eksempel Sonos Move 2 som leverer en rekke tilleggsfunksjoner. Epicboom har ikke WiFi-tilgang, den kan ikke brukes som nødlader til telefonen og den har heller ikke taleassistent. Dette er småting selvsagt, men alle er de kjekke funksjoner på en bærbar høyttaler.

Ultimate Ears Epicboom
Touchpanelet på toppen kan være litt ømfintelig, men fungerer godt.

Kort oppsummert er Epicboom et godt lydprodukt, men den mangler for mange funksjoner og er rett og slett for dyr til å forsvare disse manglene. Finner du den derimot på tilbud, og bare trenger god lyd i godt lag fungerer den absolutt til dette.

Dette er en annonse:
07 Gamereactor Norge
7 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Ultimate Ears Epicboom

Ultimate Ears Epicboom

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Daniel Andersen

Musikk ved bålet på hytta? Ultimate Ears har med Epicboom gitt oss en hendig høyttaler som låter godt. Daniel har testet den.Loading next content