Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Universal jobber med ny Doom-film

Kommer nok ikke på kino.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun skulle være med i en ny Doom-film.

"Wow, I'm doing the next 'Doom' movie with Universal Pictures! I just signed all the paperwork. I get to go back to Bulgaria again and work with some of my favorite people. This movie with a super cool director AND my new record coming out, I feel like the luckiest girl in the world", skrev Bergman

Universal 1440 Entertainment, som har ansvaret for live-action og animerte "non-theatrical productions", har ansvaret for prosjektet, hvilket betyr at filmen mest sannsynlig kommer til å ha premiere på en digital plattform som Netflix, og kommer ikke på kino. Universal 1440 jobber også med en ny Tremors-film (Marksommer) og en oppfølger til Death Race!

Hva tror du om en ny Doom-film, kan den bli bra? Hvem burde spille i den? Hvis den er basert på det siste spillet fra 2016 nominerer jeg Tilda Swinton som Dr. Olivia Pierce!

Doom

Relaterte tekster

4
Doom til SwitchScore

Doom til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Doom vil vise oss at selv en hendig liten konsoll som Switch ikke nødvendigvis betyr at man går glipp av voksne og brutale opplevelser. La oss se om det lar seg gjøre!

6
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Id Software er endelig ferdige med deres nyeste kapittel i den helvetes populære skytespillserien, og vi har testet...

0
Universal jobber med ny Doom-film

Universal jobber med ny Doom-film

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun...Loading next content