Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Unpacking

Unpacking snart klart for PlayStation

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om et indiespill får mye skryt selger det ikke nødvendigvis godt, så det var godt å høre at Unpacking hadde solgt over 100,000 eksemplarer de første ti dagene. Dette tallet vil vokse betraktelig om kort tid.

For Humble Games har gitt oss en trailer som avslører at Unpacking skal lanseres på PlayStation 4 og PlayStation 5 "snart". Selve traileren viser PC-utgaven, men de av dere som av en eller annen grunn ikke har hørt om det som ble årets spill for mange i fjor får uansett se hva det går ut på.

HQ
Unpacking

Relaterte tekster

0
UnpackingScore

Unpacking

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kan et indie-spill om å pakke ut flyttelass være noe moro? Ifølge Ingar er det ikke bare fornøyelig, det er også avslappende.

1
Unpacking snart klart for PlayStation

Unpacking snart klart for PlayStation

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om et indiespill får mye skryt selger det ikke nødvendigvis godt, så det var godt å høre at Unpacking hadde solgt over 100,000 eksemplarer de første ti dagene. Dette...Loading next content