Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Untitled Goose Game

Untitled Goose Game utsatt til senere i år

Grunnet uforutsette omstendigheter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

House House - utvikleren av Untitled Goose Game - har publisert et innlegg på Twitter hvor de avslører at de har sett seg nødt til å utsette lanseringen av spillet.

Grunnen til utsettelsen er "circumstances beyond our control", men en medfølgende video viser at det er fordi Goose har stjålet "early"-delen av "coming early 2019".

De la også til at "this means we'll be able to make the best goose game possible", før de avsluttet med å si at de planlegger å få gåsespillet sitt ut så fort som mulig.

Gleder du deg til Untitled Goose Game?

HQ
HQ
Untitled Goose Game

Relaterte tekster

7
Untitled Goose GameScore

Untitled Goose Game

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Årets merkeligste spill er på trappene. Midt i Zelda-feberen kommer denne krabaten fra sidelinjen med humor, pøbelstreker og gakk.

1
Untitled Goose Game kan bli til Lego

Untitled Goose Game kan bli til Lego

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Untitled Goose Game har blitt et slags fenomen, noe som igjen har ført til en drøss med memes, gifs og fanart, så da er det vel på tide å ta det til...Loading next content