Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

USA, Canada og Finland avslører sine Overwatch World Cup-laglister

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch World Cup-laglistene har begynt å tikke inn og nå har Canada meldt seg inn i kampen på Twitter.

Den kontroversielle (men populære) spilleren xQc er på laget sammen med Note, Surefour, Agilities, Bani, Crimzo, Chayne, Mouffin, Mangachu, Akaydia, Autumnsouls, og Zholik.

USA har også presentert sin lagliste. Den Overwatch League MVP-nominerte spilleren Sinatraa er på laget sammen med Danteh, Corey, KSF, Hydration, Muma, Super, FCTFCTN, Space, Sleepy, Moth, og Rawkus.

Finland har allerede kuttet listen ned til syv spillere, som etter hvert skal representere landet på mesterskapet. De har bestemt seg for LhCloudy, Zappis, Davin, RCK, Ricky, Masaa og Shaz.

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content