Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

USA offentliggjør Overwatch World Cup-laget sitt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er tydelig at vi nærmer oss åpningen av Overwatch World Cup. I går kunne Korea avsløre hvem de sender til turneringen, og nå er det USA sin tur.

Som forventet er det mange kjente navn fra Overwatch League på listen. Austin 'Muma' Wilmot, Caleb 'McGravy' McGarvey, Indy 'Space' Halpern, og Matthew 'Super' DeLisi har blitt valgt ut som tankes, mens Jay 'Sinatraa' Won vil støttes av de andre DPS-spillerne Zachary 'ZachaREEE' Lombardo, João Pedro 'Hydration' Goes Telles, og Dante 'Danteh' Cruz. Dermed er det opp til Grant 'Moth' Espe, Elijah Hudson 'Elk' Gallagher, og Nikola 'Sleepy' Andrews å hjelpe til som support-figurene.

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content