Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Vaas fra Far Cry 3 inntar Far Cry 6 neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av fordelene med at Ubisoft fokuserer noe voldsomt på å støtte spillene sine med mer innhold etter lansering er at det vanligvis ikke tar lang tid før vi får noe nytt å gjøre selv i store spill. Dette gjelder selvsagt også Far Cry 6.

Michael Mando, som de fleste kjenner som Nacho Varga i Breaking Bad/Better Call Saul og Vaas Montenegro i Far Cry 3, har æren av å kunngjøre at Far Cry 6 sin Vaas: Insanity-utvidelse blir tilgjengelig den 16. november. Som kjent vil denne la oss være Vaas i en roguelite-modus hvor vi skal bli bedre kjent med den spinnville karen og bakgrunnshistorien hans. Deretter skal Pagan Min og Joseph Seed fra henholdsvis Far Cry 4 og Far Cry 5 få noe lignende i starten av neste år.

Far Cry 6

Relaterte tekster

2
Far Cry 6Score

Far Cry 6

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ruben har reist på ferie til karibien, og med en iskald mojito i den ene hånden og en AK-47 i den andre stilte han selv Charter-Svein i et godt lys. Far Cry er tilbake.

0
Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Undertegnede er en av dem som virkelig har begynt å gå lei Ubisoft/Far Cry-formelen, så jeg prioriterte andre spill fremfor Far Cry 6 forrige høst. Det frister likevel å...Loading next content