Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Vancouver Titans skiller lag med hovedtrener Dpei

Etter nok en elendig sesong gjør Overwatch League-laget noen endringer i ledelsen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt siden den første sesongen, hvor Vancouver Titans var et av de beste lagene i Overwatch League, har franchisen ikke klart å gjenskape den suksessen i stort sett noen grad. De siste par sesongene har laget sittet helt i bunnen av fatet konsekvent, og 2022 var ikke annerledes. Derfor er det ingen reell overraskelse at laget ønsker å gjøre noen endringer, og alt dette starter med hovedtreneren.

David "dpei" Pei har blitt løst fra sine plikter som hovedtrener for laget, med Titans som legger ut følgende uttalelse på Twitter.

– David kom til oss i en veldig vanskelig tid i sesongen og løftet oss opp med sin innsikt og kompetanse. Vi setter pris på det harde arbeidet han la ned som hovedtrener denne sesongen. Takk & alle de beste fremover."

Det er ingen omtale om hvor Dpei vil være på vei neste, eller likeledes hvem Titans ser opp som hans erstatter, men forhåpentligvis kan laget finne ut noen ting, for å redde seg fra en ny sesong på bunnen av tabellen.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content