Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Vancouver Titans spiller noen av kampene sine i hjembyen neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som regel er det en skikk å spille Overwatch League-kampene i enten Sør-Korea, Los Angelses eller New York, men teamet fra Vancouver, nemlig Titans, ønsker å konkurrere på hjemmebane, så derfor inviterer de nå flere rivaler til å spille i mot dem i Vancouver neste år.

I en beskjed på Twitter avslører teamleder Francesco Aguilini, at neste år vil Vancouver Titans invitere til kamp i Rogers Arena.

Det later til at de endelige detaljene snart er her, men noe kunne tyde på at disse teamene ønsker en sterkere forbindelse til hjembyene sine.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content