Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Verdens største Counter-Strike: Global Offensive-turnering stenges for publikum

Dagen før turneringen skulle starte ble det avgjort at den må avholdes uten publikum av frykt for coronaviruset.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

IEM Katowice er blant årets absolutt største esportsbegivenheter, som skulle ha gått i gang i dag. Faktisk hadde Gamereactors flere utsendte allerede ankommet, og flere av deltakerne var allerede i gang med å varme opp til turneringen. Men det lurte konstant en bekymring om at turneringen ville bli avlyst av frykt for coronaviruset.

Rundt klokken 20 i går, etter flere timer med rykter, avslørte Intel via Extreme Masters-hjemmesiden at dørene stenges for publikum på IEM Katowice. Dette var ikke Intels egen beslutning, men deres lisens for å avholde turneringen ble trukket tilbake av Schlesiens guvernør, Jarosław Wieczorek.

Kampene i dag vil altså spilles, men seerne må nøye seg med å følge med på nett. ESL beklager situasjonen, men respekterer beslutningen som er tatt, og jobber med å refundere alle billettene til gjester, publikum og presse som egentlig skulle delta på eventet.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content