Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lollipop Chainsaw Remake

Verken James Gunn eller Suda51 er involvert i Lollipop Chainsaw Remake

Guardians of the Galaxy-regissøren og den eksentriske spillskaperen var en viktig del av den originale utgivelsen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I går en ble en remake av det helsprøe actionspillet Lollipop Chainsaw annonsert. Bak spillet står den opprinnelige eksekutive produsenten Yoshimi Yasuda og hans studio Dragami Games, som tidligere i år kjøpte rettighetene til lisensen.

Da spillet i sin tid ble utgitt, var et viktig element i markedsføringen at spillets regissør var Suda51, mens Hollywood-regissøren James Gunn skrev deler av manuset.

Dessverre er ingen av de to "twisted minds", som de ble kalt på baksiden av coveret til originalen, involvert i den nye remaken. Det forteller de begge på Twitter.

Den originale utvikleren Grasshopper Manufacture er heller ikke involvert i produksjonen på noen måte, så du gjør kanskje lurt i å dempe forventningene dine en smule inntil videre om du ser frem til Lollipop Chainsaw Remake.

Lollipop Chainsaw Remake

Relaterte tekster

1
Lollipop Chainsaw får remake i 2023

Lollipop Chainsaw får remake i 2023

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har snart gått en måned siden Lollipop Chainsaw-produsenten Yoshimi Yasuda avslørte at det merkelige universet ville komme tilbake på en eller annen måte, og nå vet...Loading next content