Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Vi er i København og dekker Blast Pro Series!

Følg med på Gamereactor for å få med deg alt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De første rundene i Blast Pro Series Copenhagen CS:GO-turneringen sparkes igang i dag, og vi har en reporter på plass som kommer til å dekke hele arrangementet. Så gled deg til intervjuer, oppsummeringer og mer de kommende dagene!

Første kamp starter klokken 19:00, så følg med for å finne ut av hvilke av de seks topplagene som starter turneringen med et smell! Lagene som deltar er Astralis, North, FaZe Clan, G2 Esports, SK Gaming, og vinnerne av IEM Oakland, nemlig Ninjas in Pyjamas.

På lørdag kjøres dagen i gang med de tre siste kampene i gruppedelen av konkurransen, hvor alle lagene spiller på scenen samtidig. Så ryker lagene ut, ett etter ett, helt til det bare er to igjen.Disse to lagene kjemper mot hverandre i hovedfinalen.

For mer informasjon om konkurransen gå til Blast Pros offisielle hjemmeside, og huske å følge med på siden her for å få med deg de siste nyhetene fra Gamereactor og Coca-Cola Zero Sugars dekning av arrangementet.

Hvem tror du kommer til å stikke av med seieren?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Rfrsh

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content