Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Disco Elysium

Vi kommer kanskje aldri til å se Disco Elysium 2 på grunn av en rettslig strid

Rettighetene til IP-en kan skifte eier.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En juridisk strid mellom ZA/UM, også kjent som utvikleren av Disco Elysium, og spillets hoveddesigner og forfatter Robert Kurvitz kan føre til at vi aldri får en oppfølger til det elskede rollespillet.

Kurvitz har anklaget ZA/UMs administrerende direktør Ilmar Kompus for å ha stjålet kontrollen over studioet på uredelig vis. Tvisten er fortsatt under rettslig behandling, men det kan føre til at Disco Elysium 2 ikke blir noe mer enn en ønskedrøm. For øyeblikket fortsetter ZA/UM arbeidet med Disco Elysium 2, men den rettslige tvisten kan føre til at rettighetene går over til Kurvitz.

Det vil i så fall trolig bety at det må startes helt på nytt. Men siden den juridiske striden fortsatt raser, vet vi ikke nøyaktig hvor en eventuell oppfølger vil havne.

Her kan du lese en mer utfyllende artikkel om det juridiske problemet.

Disco Elysium

Relaterte tekster

3
Disco ElysiumScore

Disco Elysium

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Fyll, mord og væpnet revolusjon. Kristian har hatt noen fantastiske dager i det som kan være et av 2019s største overraskelser.Loading next content