Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Vi sjekker ut Hogwarts Legacy i dagens GR Live

Bli med på åpningstimen til Avalanche Softwares magisk rollespill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen overdrivelse å si at Hogwarts Legacy, til tross for at det først ble lansert i februar, er et av årets mest etterlengtede spill. Det Avalanche Software-utviklede spillet gir Wizarding World-fans akkurat det de har lett etter, en spennende simulering av livet på Galtvort, og som du kan se har det virkelig imponert oss ved å gjøre nettopp dette.

Derfor bør det ikke komme som noen overraskelse at nå som spillets Early Access-fase har startet dykker vi ned i Hogwarts Legacy i dagens GR Live, hvor jeg skal være vert og skal spille gjennom åpningstimen til det magiske rollespillet. Moroa starter til vanlig tid klokken 16.

Sørg for å komme og få med deg handlingen, og se også videoanmeldelse vår av Hogwarts Legacy nedenfor.

HQ
Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content