Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Vi sjekker ut laptopen Fnatic reiser med

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du er en profesjonell esport-utøver som reiser mye, kan det være gull verdt å ha en sponsor som sørger for at du alltid kan trene. Under en tilstelning i Stockholm fikk vi anledning til å se litt nærmere på MSI sin GT83VR Titan SLI, som i tillegg til å ha mye krefter under panseret også veier 6,3 kilo.

Det er denne modellen MSI sørger for at proffene i Fnatic har tilgang på når de er ute på reise, og som vi fikk beskjed om på tilstelningen er det hverken ytelse eller tastaturet som er det viktigste for spillerne. Nei, det er faktisk at skjermen har en bildeoppdatering på 120 hz. Ifølge MSI-representanten ville alternativet ha vært at spillerne hadde båret med seg en ekstra monitor.

Dette er naturligvis ikke en maskin for folk flest, for prislappen viser rundt 50 000 kroner. Slik ser den ut:

Counter-Strike: Global OffensiveCounter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content