Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Unite

Vi sjekker ut Pokémon Unite i dagens livestream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Pokémon Company har ingenting imot å prøve nye ting med deres ultrapopulære IP, men det nylig sluppede Pokémon Unite er første gangen vi har sett en MOBA-tolkning av det ikoniske merket.

Spillet, som setter to lag på fem spillere opp mot hverandre, ber trenere om å levle opp laget ved å beseire ville Pokémon mens de samtidig engasjerer seg i en helgetlig evnebasert kamp mot motstanderlaget for å ta hjem seieren.

Spillet ble utgitt på Switch denne uka og vi skal sjekke det ut i dagens livestream. Vil du få det med deg er det bare å surfe innom vår GR Live-side fra klokken 16 når vi setter i gang og spiller i cirka to timer.

HQ
Pokémon Unite

Relaterte tekster

0
Pokémon UniteScore

Pokémon Unite

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Pokémon Unite er gratis å spille, men dessverre har det grådige mikrotransaksjoner som gir betalende spillere store fordeler.Loading next content