Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
New World

Vi skal spille New World i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter flere forsøk på suksess i spillindustrien har Amazon Game Studios endelig en hit. Deres MMO New World har bare vært ute i en dag, men det har allerede blitt det mest spilte nye spillet på Steam i 2021 med over 700 000 samtidige spillere. På Twitch har det også vært meget populært, da det i skrivende stund er flere enn 400 000 som ser på sendinger relatert til spillet.

I dagens livesending skal vi sjekke om spillet er verdt hypen. For å få det med deg er det som vanlig bare å surfe innom vår GR Live-side fra klokken 16 når vi setter i gang.

New World

Relaterte tekster

0
New WorldScore

New World

ANMELDELSE. Skrevet av Anne Zarnecke

Anne har tilbrakt mange dager på Aeternum, og har nå sett nok av Amazon Game Studios' gigantiske MMO til å felle en dom.

0
Spill New World gratis i helgen

Spill New World gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

New Worlds popularitet har falt en del den siste tiden, men det er fortsatt et ganske populært nytt MMORPG, og det er masser av nytt innhold under utvikling også. Hvis du...Loading next content