Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
New World

Vi skal spille New World i dagens livestream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tross at det kun er tilgjengelig som lukket beta har Amazon Game Studios' MMO New World allerede blitt en stor suksess. På Steam har det nådd 190 000 samtidige spillere, og på Twitch har det blitt et av de mest strømmede spillene på plattformen med mange toppstreamere som har sjekket det ut.

Vi har klart å sikre oss tilgang til den lukkede betaen og kommer til å spille de første to timene i dagens livestream. For å få det med deg kan du som vanlig surfe innom vår GR Live-siede fra klokken 16 når vi setter i gang.

New World

Relaterte tekster

0
New WorldScore

New World

ANMELDELSE. Skrevet av Anne Zarnecke

Anne har tilbrakt mange dager på Aeternum, og har nå sett nok av Amazon Game Studios' gigantiske MMO til å felle en dom.

0
Spill New World gratis i helgen

Spill New World gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

New Worlds popularitet har falt en del den siste tiden, men det er fortsatt et ganske populært nytt MMORPG, og det er masser av nytt innhold under utvikling også. Hvis du...Loading next content