Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Trek to Yomi

Vi skal spille Trek to Yomi i dagens livestream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag lanseres offisielt Trek to Yomi, samurai-actioneventyret der unge samuraien Hiroki begir seg ut på en reise for å oppfylle et løfte som han har gitt til sin døende mester, og må beskytte byen sin og menneskene han er glad i mot alle trusler. Spillet presenteres i svart/hvitt for å gjenspeile klassiske Akira Kurosawa-filmer, og har som mål å servere en visuelt slående filmatisk historie.

Det høres ut som vi har et meget interessant spill i vente, og vi skal spille det i et par timer i dagens livestream. Rebeca er dagens vert og begynner som vanlig klokken 16. Er du interessert kan du se streamen via vår GR Live-side, Facebook, YouTube eller Twitch.

Sjekk ut traileren nedenfor for en idé om hva vi har i vente, og det kommer også en anmeldelse senere i ettermiddag.

HQ
Trek to Yomi

Relaterte tekster

0
Trek to YomiScore

Trek to Yomi

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Ghost of Tsushima gjorde oss tørste på flere samuraidrama i svart/hvitt. Kan skaperne av Shadow Warriors-serien slukke tørsten med Trek to Yomi?Loading next content