Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Vi snakker med en av finalistene i vår store CS:GO-turnering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den tredje sesongen av vår store CS:GO-turnering, hvor hundrevis av lag har konkurrert i løpet av de siste par månedene, runder snart av, og derfor synes vi det var på tide å snakke litt med en av deltakerne, som har prestert gang på gang.

Vi snakker her om spilleren Waltteri fra det finske laget Slackboys som spiller i finalen på lørdag kl. 12, og nedenfor kan du høre litt mer om hans trening, og hvordan han synes det har gått.

Gamertag:
Waltteri

Hvor lenge har du spilt CS:GO?
Jeg startet med å spille tidlig i 2007, den gangen det fortsatt het CS 1.6.

Hva er ditt favorittvåpen, og hvorfor?
Jeg foretrekker enten AK eller AWP - hvis du virkelig kan få teken på våpenet, så kan du simpelthen ikke stoppes!

Hva er ditt favoritt-map?
Jeg liker veldig godt Mirage, og det er primørt fordi at det er fair for begge lagene! Noe som betyr mye.

Hva er det med CS:GO du liker?
Jeg liker at spillet er enormt taktisk. Det lyder kanskje som en klisjé, men det betyr en hel del. Dessuten er det raskt, og det er mobiliteten som er avgjørende.

Tror du at hardware gjør en forskjell for spillerens prestasjon?
Altså slik jeg ser det, så kan det hjelpe en hel del under de riktige omstendighetene, da man vokser fortere som spiller, og får mer ut av ens kamper.

Spiller du andre spill enn CS:GO?
Altså jeg spiller mest av alt bare CS:GO, men det blir et slag Age of Empires II en gang imellom, det skal jeg ikke være redd for å innrømme.

Ser du deg selv som profesjonell spiller om fem år?
Det handler primært om hvor mye du er villig til å gi til din karriere, for å bli bedre. Du kan jo alltid drømme, men det er også hardt arbeid. Det er hva jeg vil si om det.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content