Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Vi snakket med SJK-kapteinen etter deres seier i vår CS:GO-liga

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den tredje sesongen av vår CS:GO-liga ble avsluttet i slutten av 2019, og i den store finalen stod det mellom SJK Esports og Slackboys, hvor SJK til slutt seiret etter en intens kamp. Vi har nå snakket med lagkapteinen Lari Isohella om kampen, seieren og hva som skal skje nå.

Hvilke forberedelser gjorde dere før konkurransen?

Ikke noe spesielt, for å være ærlig. Under selve sesongen prøvde vi å trene minst 3-4 ganger i uken ved siden av de offisielle kampene, som forberedte oss på de kampene vi skulle spille. Vi hadde spilt sammen i fem måneder, så vi kjente hverandres stil og visste hvor vi hadde hverandre.

Hvordan trente dere?

Det høres kanskje kjedelig ut, men det er en rimelig standardisert prosedyre faktisk. Vi spilte scrims og så på noen demoer. Utover det tok vi det egentlig bare map for map, hvor vi sakte men sikkert forberedte våre gjennomsnittlige prestasjoner, våre executes og særlig lagkommunikasjonen.

Hvordan vil du beskrive deres kjemi og samarbeidsevne?

Generelt sett mener jeg at vår samarbeidsevne er god, og det er særlig vår evne til å forberede oss kamp etter kamp som har imponert meg gjennom turneringen. Naturligvis er det fortsatt plass til forbedringer. På en annen side er kjemi ikke helt noe man kan trene på. Det kommer naturlig ved å tilbringe tid sammen, og der mener jeg at vi har en fordel.

Hva er oppskriften på å vinne?

Vinnermentalitet er avgjørende. Hver og en av oss er villige til å lære, og til å bli bedre som individuelle spillere og som lag medlemmer. Vi nekter å gi opp, og har konstant en positiv innstilling når vi snakker om våre feiltrinn.

Den tredje sesongen av vår store CS:GO-liga har vært et skikkelig brak, og vi vil igjen gratulere SJK med seieren. Du kan allerede melde deg på den fjerde sesongen ved å klikke på denne lenken.

HQ

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content