Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
ESPORTSTEKST - SPONSET INNHOLD

Vi sparker snart i gang vår nye 2vs2 Counter-Strike-turnering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I disse tider er det avgjørende å finne aktiviteter som knytter oss tettere sammen i det virtuelle, og oppleve at vi online kan krysse landegrenser, og bli klokere på hverandre, og naturligvis delta i litt sunn konkurranse. Derfor tenkte vi at tidspunktet er helt riktig til å sparke i gang en ny CS:GO-turnering, som gir deg minimum én av dine gode CS-venner mulighet for å konkurrere sammen med deg.

Ja, vi kan med stolthet ønske dere velkommen til vår nye Steelseries 2v2 CS:GO-liga i samarbeid med Elgiganten.

Vi skal krone mesterne av Gamereactors nye 2v2 CS:GO-turnering i Norden. Utover æren kommer dere til å kjempe om førstepremien på 1.000 euro!

Så ønsker du å la deg forbinde med andre likesinnede spillere på tvers av landegrensene? Vil du gjerne vinne fete premier samtidig med at du spiller ditt yndlingsspill? Har du noe å bevise? Ta med deg din beste Counter-Strike-venn og meld dere på før det er for sent, ellers kan du la oss matche deg med en på ditt nivå og med din nasjonalitet. Det er mulig å registrere flere enn to spillere. Resten vil være innbyttere.

Så til litt praktisk informasjon. 32 grupper utgjør gruppespillet. De 32 vinnerne av gruppene går videre til Single Bracket-eliminering. Seedingen foregår helt tilfeldig, og du kan følge alle oppdateringene på vår turneringsside.

Påmeldingsfristen er den 5. april 2020, og det kan du gjøre via linken overfor.

Her er de fete premiene vi tilbyr i år:


  1. 1.000 euro

  2. To Apex Pro (TKL)-tastaturer

  3. To Sensei Ten-mus

Vi gleder oss til å se dere på vår online-slagmark!

HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content