Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Immortals of Aveum

Vi spiller Immortals of Aveum i dagens GR Live

Bli med på åpningen av Ascendant Studios' debutverk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke, før Gamescom-galskapen startet, lanserte Ascendant Studios sitt debutverk, med spillet kjent som Immortals of Aveum. I dag følger vi opp denne lanseringen og hopper inn i Immortals of Aveum som en del av vårt GR Live -tilbud, så hvis du har ventet på å se hvordan dette fantasyskytespillet er, kan du stikke innom senere for å ta en titt på nettopp dette.

Fra og med det vanlige klokkeslettet 16:00 vil jeg være vert og spille gjennom den første timen av Immortals of Aveum, alt på GR Live-hjemmesiden.

Husk å stikke innom, og glem heller ikke å lese anmeldelsen vår av spillet her, for en dypere analyse av debutprosjektet.

Immortals of Aveum

Relaterte tekster

2
Immortals of AveumScore

Immortals of Aveum

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ascendant Studios har fått en forbløffende god start, for dette er et av de beste FPS-spillene på mange år og uten tvil starten på en fantastisk serie.Loading next content