Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Vil bruke online-funksjoner i nye Zelda-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I det nylig lanserte The Legend of Zelda: The Wind Waker HD hadde man muligheten til å kommunisere med andre spillere via Tingle Bottle-funksjonen, essensielt flaskeposter. Dette ga spillet en slags følelse av at man opplevde det sammen med andre, samtidig som man fulgte eventyret på egenhånd.

Denn følelsen er produsenten bak Zelda-serien, Eiji Aonuma, så fornøyd med, at han akter å prøve å gjenskape den også i kommende eventyr med Link i hovedrollen:

- I The Wind Waker HD hadde vi Tingle Bottle Miiverse-funksjonen og det vi ønsket å oppnå var kommunikasjon mellom brukere som ikke føltes blokkerende for opplevelsen. Vi ville at spillerne skulle oppleve en Zelda-verden sammen med andre samtidig som de utforsket på egenhånd, forklarer han.

- Det var en test til å begynne med, men da vi bestemte oss for å ta den med i Wind Waker HD viste det seg at det fungerte veldig bra. Derfor har vi lyst til å bruke online-funksjoner også i fremtidige Zelda-titler, avslutter Aonuma.

Vi kan altså forvente funksjonalitet som tar i bruk internett i kommende Zelda-spill. At de planlegger et Zelda-MMO er derimot heller tvisomt.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Relaterte tekster

Link og Zelda som søte kosebamser

Link og Zelda som søte kosebamser

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har problemer med nattesøvnen (eller kjenner noe som har det) kan en god gammeldags kosebamse være redningen, og er du fan av Zelda-serien i tillegg bør du svinge...

3
Ny trailer Wind Waker HD

Ny trailer Wind Waker HD

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD slippes om kort tid, og nå har Nintendo sluppet en ny trailer fra spillet. Denne gang får vi flere detaljer om nye og gamle...Loading next content