Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Vil bygge ekte bygning basert på Minecraft

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det svenske boligbyggelaget HSB skal avholder for tiden en designkonkurranse utenom det vanlige. De skal nemlig la allmennheten få komme med forslag til den neste bygningen de skal bygge i Stockholm, ved å ta imot designforslag i digital form. Fra Minecraft!

Tanken er at unge i Stockholm selv skal få muligheten til å bestemme hvordan byen deres skal se ut fremtiden:

- Vi synes tanken om å benytte Minecraft for å nå ut til innovative fremtidige beboere var spennende. At de unge selv bygger husene de ønsker seg er et fantastisk utgangspunkt. Gjennom denne konkurransen utfordrer vi oss selv og resten av bransjen til å tenke utenfor de normale rammene, kommenterer Anders Svensson hos HSB Stockholm.

For å bli med i konkurransen fyrer du opp Minecraft og går inn på serveren ksf.so. Du kan lese mer om konkurransen på Equator.se, og du kan stemme frem eksisterende forslag på HSB Stockholms Facebook-side. Konkurransen løper gjennom juli måned.

Minecraft
Vinnerbidraget vil forhåpentligvis være mer spenstig enn dette.

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content