Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Vil EU LCS gjøres om til fire ligaer?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

ESPN har hørt rykter om at League of Legends-utviklerne Riot Games vil endre EU Championship Series (LCS) ibeste år sin sommersesong slik at den gjøres om til fire ligaer.

Denne informasjonen kommer visstnok fra en kilde som har nære relasjoner med turneringen, og hevder at disse turneringene vil finne sted i London, Paris, Berlin, og Barcelona.

Hver av disse ligaene vil bestå av seks lag, og alle som deltar vil være lisensiert av Riot. Dette betyr samtidig at ingen av lagene vil kunne rykke ned, noe som høres ganske troverdig ut siden NA LCS akkurat gjorde det samme.

Med dette formatet vil de to beste lagene fra hver liga går videre til en annen, større liga som er samtidig. Tredje- og fjerdeplassen må på sin side måtte delta i en play-in, mens femte- og sjetteplassen må delta i åpne kvalifiseringsrunder. Den større ligaen vil bestå av seksten lag, og vil inkludere både gruppespill og doble elimineringskamper. Kvalifiseringen til 2018 Worlds inkludere vinneren av denne ligaen, samt ta høyde for Championship Points-systemet.

Så sent som i går sa H2K at de ikke var fornøyde med den nåværende ligasystemet, så disse ryktene kom på et perfekt tidspunkt. Nå får bare tiden vise om de faktisk er sanne.

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterte teksterLoading next content