Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Vil gjenopplive Banjo-Kazooie

Lover spirituell oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En gruppe utviklere som tidligere har jobbet hos Rare, har forklart at de gjerne lager en slags spirituell oppfølger til Banjo-Tooie, det tredje spillet i plattformserien Banjo-Kazooie. Det skriver gjengen selv på Twitter, der det også kommer frem at planleggingen allerede er igang.

- La oss lage en spirituell oppfølger til Banjo-Tooie! De viktigste personene fra det originale teamet er allerede klare. Alt vi trenger er dere støtte, så bli med i dag, skriver utviklerne.

De omtaler prosjektet som en spirituell oppfølger ettersom de naturligvis ikke sitter på rettighetene til selve Banjo-Kazooie-serien. Når det er sagt legger de ikke skjul på sine målsetninger, som er å gjenskape humoren, musikken og utfordringene vi husker fra originalserien.

Få konkrete planer har blitt lagt frem om prosjektet så langt, men utviklerne har i det minste besluttet at de vil ta i bruk Unity-motoren for å bygge opp spillet. Unity-motoren har de siste årene vært hyppig brukt i mobil-spill og andre bærbare titler, men motoren har også støtte for større plattformer som Windows, Playstation 3 og Xbox 360.

Vi gleder oss til å høre mer om prosjektet.

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Relaterte tekster

Banjo-Kazooie: Nuts & BoltsScore

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har åpnet eget verksted og bygger flymaskiner, båter, helikoptre og biler. Les vår anmeldelse av Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts!Loading next content