Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Vinn et Bastion eller Reinhardt-skin for å se Overwatch Contenders denne måneden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som Overwatch Contenders endelig er i full sving, har Blizzard utgitt noen detaljer via Twitter om de skinsene som seere som oss kan få fingrene i, som man kan få ved å se noen av kampene denne måneden. Hvis du når visse mål, så kan du motta skins fra både Bastion og Reinhardt.

For å vinne disse må du ha en Battle.net-konto, og denne må være logget inn på Contenders-hjemmesiden. Du får dermed en liten grønn prikk, som bekrefter at du kan motta disse premiene.

Herfra må du se på kampene - sju for å få Bastion-skin, og 15 for å få Reinhardt-skin.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content