Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls: Remastered

Vinn et sett med eksklusive vinylplater fra Dark Souls!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Her på Gamereactor digger vi Dark Souls, og derfor er dette naturligvis en stor uke, for Dark Souls: Remastered ankommer på fredag, og det vil vi jo gjerne feire. Så sammen med Bandai Namco har vi arrangert to konkurranser, samt en større livestream av spillet fredag, og i dag sparker vi i gang den første konkurransen!

I dag har du nemlig muligheten til å vinne et sett med vinylplater som inneholder det originale soundtracket de alle tre spillene i serien. Det finnes bare 2000 eksemplarer av dette settet, og det består av ni plater med totalt fem timer musikk fra serien til From Software.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å fortelle oss litt om favorittbossen din fra hele serien, og så blir kanskje du den heldige vinneren! Vi sparker i gang nok en konkurranse på onsdag kl 12, med enda en kul premie, så følg med!

Dark Souls: Remastered

Dette er en lokal konkurranse.

Relaterte tekster

4
Dark Souls: Remastered til SwitchScore

Dark Souls: Remastered til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har igjen begitt seg ut i Dark Souls sin utilgivelige og brutale verden. Denne gangen har hun prøvde å holde seg i live på T-bane, trikk og tog. Hvordan har det gått?

5
Dark Souls: RemasteredScore

Dark Souls: Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nok en gang har Silje sittet i timevis og "svettet" Dark Souls. Denne gangen var spillet litt penere å se på, og de endringene som har blitt gjort, var utrolig tilfredsstillende.

Gamereactors store julekalender - Luke 1

Gamereactors store julekalender - Luke 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Da har tiden endelig kommet! Vi kan ønske velkommen til Gamereactors julekalender hvor vi den neste måneden kommer til å by på en rekke spill og spillrelatert stæsj. I...

1
Dette er historien i Dark Souls

Dette er historien i Dark Souls

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Har du noensinne undret høyt for deg selv: "Hva er egentlig historien i Dark Souls?" Da er du ikke alene, for selv om det definitivt finnes en historie i From Software...Loading next content