Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Payback

Vinn fete premier i Need for Speed Payback-turneringen vår!

Vær den raskeste i Danze Macabra og vinn kult headsett!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Need for Speed Payback kom ut i fjor så de fleste bilspillentusiaster burde hatt mer enn nok tid til finjustere evnene deres bak rattet. Og nå er det tid for å sette de evnene på prøve! Vi kan nemlig invitere til en stor turnering, hvor det eneste du trenger å gjøre for å vinne kule premier er å være den raskeste rundt banen.

For må delta må du logge inn i Need for Speed Payback, og finne begivenheten som heter Danze Macabra. Denne skal du gjennomføre i en Honda S2000, og bilen må være under nivå 170.

Du kan prøve så mange ganger du vil, og når du er fornøyd fyller du inn scoren din på turneringssiden vår. Du kan så klart laste opp en ny tid hvis du får til en bedre en etter at du har deltatt. Havner du i Topp 5 må scoren din bekreftes av et skjermbilde og video som sendes til denne email-adressen.

Men hva er det egentlig du konkurrerer om å vinne? Premiene er et lekkert Steelseries Arctis 3 Bluetooth-headsett, samt en masse kule Need for Speed t-shirts.

Så hiv deg i førersetet og delta i dag!

HQ
Need for Speed Payback

Relaterte tekster

Need for Speed PaybackScore

Need for Speed Payback

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel parkerte lastebilen og satt fra seg støvlene, og gjorde seg klar for litt villmannskjøring i storbyen. Levde det opp til forventningene?Loading next content