Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resistance 3

Vinn Resistance 3 på GR!

Delta i våre mange konkurranser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag slippes Sony og Insomniac Games' Resistance 3 i de norske butikkene og i den anledning har vi snekret sammen en flunkende ny konkurranse her på Gamereactor.

Stikk over til konkurransesidene, svar på et par enkle spørsmål og du blir med i trekningen av ditt eget Resistance 3-eksemplar til odel og eie.

I Resistance 3 serveres vi avsluttingen på trilogien om menneskenes kamp mot de grusomme Chimera-vesenene, ta turen over til Gamereactors anmeldelse for å lese skribent Richards dom av spillet.

Ved siden av Resistance 3 har vi også to andre spenstige konkurranser å by på, der du kan vinne kinobilletter til den nye Columbiana-filmen, Taken og 22 Bulletts på DVD, samt masse stæsj fra Skrik 4-filmen.

I forbindelse med Resistance 3-lanseringen har vi også filmet de første ti minuttene av eventyret, ta en titt:

HQ

Relaterte tekster

Resistance 3Score

Resistance 3

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Resistance 3 har god skytefølelse, detaljerte omgivelser og smidig kampdynamikk. Richard har testet avtrekkerfingeren og satt karakter...Loading next content